Selkeä markkinointimateriaali

luo uskottavuutta

Ammattimainen markkinointimateriaali luo uskottavuutta

Yrityksen visuaalisella ilmeellä on merkitystä myös myynnin kannalta. Hyvin toteutettuna se tukee myyntiä ja helpottaa kauppojen syntymistä luomalla ammattimaisen mielikuvan yrityksestä. 

Yritys tarvitsee yhtenäisen visuaalisen ilmeen kaikkiin sen markkinointimateriaaleihin ollakseen uskottava. Yhtenäisen linjan pitäisi näkyä niin nettisivuilla kuin printtimateriaaleissakin (esitteet, käyntikortit, tarjoukset yms).

Aloittavana yrittäjänä sain kullanarvoisia vinkkejä millaista markkinointimateriaalia teettää

Suunnittelijat ovat idearikkaita ja toteuttivat toiveiden pohjalta tyylikkäät, toimivat ja erilaiset nettisivut.

Sain myös kattavan opastuksen nettisivujen ja Google Analytics-työkalun käyttöön. Lisäksi olen tilannut Logokselta lehtimainoksia, käyntikortit, esitteet ym.

Suosittelen! -Maria / InspireMe Oy

Meiltä saat kaikki yrityksen markkinointimateriaalit

Oletko miettinyt miten markkinointimateriaalisi tukee myyntiä? Hyvä markkinointimateriaali auttaa myyntiä ja on suunniteltu sen tueksi. 
Yrityksen visuaalinen ilme on tärkeä osa myynnin tukea ja hyvin suunniteltuna se auttaa yritystä myymään enemmän. Hyvin toteutettuna  sille on myös mietitty oma rooli, miten se auttaa yritystä myymään tehokkaammin.

Autamme sinua yhtenäistämään myynnin ja markkinoinnin materiaalit visuaalisesti ja autamme myös niiden sisällöntuotannossa tekemällä tekstistä myyvempää. Teemme sinulle tarvittaessa myös selkeän ohjeistuksen ja valmiit pohjat kaikkeen viestintään.

Teemme sinulle ja yrityksellesi valmiita pohjia, joita voit helposti hyödyntää omassa markkinoinnissa. Voimme myös sparrata sinua niiden suunnittelussa ja miettiä mitkä auttavat juuri sinun yritystäsi.
#esitteet #käyntikortit #logot #powerpoint-esitykset #rollupit